Post by peochrisasnico on Feb 16, 2022 3:07:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Race:Motorcycle Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wiele klejnotów hack ▞▞▞
▞▞▞ Bike Race:Motorcycle Games 2022 version ▞▞▞
Podoba mi się ta gra, po prostu nie mogę przejść do map drugiego poziomu, chyba że wejdę na Facebooka i takie tam, ale nie chcę, więc naprawdę mi się to nie podobało.
Bike Race - Motor Yarış Yarış jian
Najlepsza gra w historii! Ma SUPER dobrą grafikę i naprawdę się gra, a na dodatek nie wymaga internetu, chyba że gra się online
nie spoko
Superowa gra. Ludzie nie mowcie ze super ike ma zniknac bo jak zniknie to ludzie ktorzy mają stracą kase. Ja mam wieprz rower, polączylem z facebookiem a na koncie bez facebooka mam okolo 420 wygranych na multi. Moj nick do Polski. Pozdrawiam
Jest ok, ale potrzebuje lepszej grafiki
Eeee
Nie mogę grać żadnego lvl, ponieważ jak skacze na cały czas na plecy mi leci, nwm czy tylko ja tak mam.
Kiedyś to była moja ulubiona gra, ale teraz nie możesz nic zarobić 👎 jeśli nie dasz im pieniędzy, nie możesz nic zrobić, tak smutno, że stary faworyt schodzi tak daleko w dół.
Bike Race:Motorcycle Games Motorsport ozc
mega
Najbardziej wkurzająca gra na świecie
Od 5 gwiazdek do 1 gwiazdki. Turnieje i dual przestały działać. Usunięta i ponownie zainstalowana aplikacja. Straciłeś wszystkie motocykle w turnieju. Straciły lata i kilka dolarów. Brak odpowiedzi ze strony pomocy technicznej. Kiedyś była to dobra gra.
Dlaczego brałeś udział w turach, te nowe pojedynki mają wiele błędów. O mój Boże
Real Madryt do kupka
UWIELBIAM TO!!!!!!Naprawdę dobrze. Naprawdę to lubie. Jest kilka fajnych motocykli i świetna grafika. Gra jest naprawdę dobra. Przeszkody są naprawdę fajne, dlatego dałem mu 5 gwiazdek.
dobre
Gra jest słaba
To najgorsza gra w historii, zbyt wiele reklam i glitch przez cały czas. Słyszałem też, że jego kopia jest prawidłowa
Fajna gra, ale jave musi być opcja sterowania innymi niż tilt
Świetna gra!!! ☺ jest bardzo satysfakcjonujące i pomaga mi w nerwowych problemach. Jest tak dobrze, ponieważ jest dużo rowerów, niż można kupić lub dostać za darmo. Łatwo się w nią gra i jest super fajna – jedyną rzeczą, która naprawdę mnie rozkręca, jest większość rowerów, za które trzeba zapłacić. Nie stać mnie na nie, bo mam inne rzeczy, które muszę zapłacić. Ale poza tą niesamowitą pracą. Tak trzymaj.
Prawdziwy koszmar. Grałem w tę grę od zawsze i właśnie przeinstalowałem ją z nostalgii. Zapisał wszystkie moje motocykle i poziomy, ponieważ był zalogowany na Facebooku, a ja świetnie się bawiłem, grając w to ponownie. Ale potem powiedział, że mam kartę podarunkową do gry. Kupiłem więc rower... i obciążyłem moją kartę! Dopiero wtedy określił, że pokazuje już obniżone ceny w sklepie. Nie mogę odrzucić ani anulować zakupu. Jestem naprawdę zawiedziony tym zwodniczym systemem.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategie nsk
droga do wielu reklam za każdym razem, gdy coś robię, zaraz po tym pojawia się reklama. pokonaj poziom i kliknij przycisk dla jednego gracza i kliknij reklamę poziomu
Dobra grafika, ale trolluje mnie, powiedział, że obejrzyj wideo dla gost rider, więc zrobiłem, ale mi tego nie dało
Bardzo slaba gra
Ta gra jest taka głupia, ponieważ zrujnowała mi życie, kiedy byłem na pierwszym miejscu na ostatnim, a potem pojawiła się głupia reklama i gra mówiła o ponownym uruchomieniu. Mam na myśli to, co zrobiłabym głupia aplikacja. I nie pobieraj go, ma zbyt wiele głupich reklam
Ta gra jest tak frustrująca za każdym razem, gdy gram w turnieje i zajmuję pierwsze miejsce, pojawia się komunikat o błędzie połączenia i tracę turę, do tej pory miałbym widmo grzmotu, potrzebuję tylko 1 więcej części i za każdym razem, gdy pojawia się turniej, ta gra mówi o połączeniu internetowym problemy i z tego powodu ta gra wydaje się tak sfałszowana. Wydałem ponad 200$ i nadal nie dostałem thunder phantom! To takie frustrujące i pełne błędów, a połowa aktualizacji jest na iOS.
carmine.pl, Sklep Online | Shopee Polska
Nie moożna nawet do posiadania cofac nie polecam
Poziom 4 arktyczny jest nie do innego poziomu też są trudne
uwielbiam to i jest fajnie się gra i mogę odblokować poziomy po ich pokonaniu i dlatego kocham to, tak samo jak moja mama, tata, siostra i brat
Gra fajna ale jak chcesz 3 mapke musisz grać na multiplaer
Bike Race:Motorcycle Games Motorsport ozc
Brak przycisków do sterowania obrotem? Kontrola przechyłu jest do bani!!! Po mniej niż 5 minutach odinstalowany.
Lubię tę grę Gram po 40 latach Gram w multiplayer Kocham tylko multiplayer, ale 1 frazes w grze poziom to tylko 8, powinieneś zrobić 10 poziomów, ponieważ daję 4 gwiazdki
Pobierz Bike Stunt 3D Bike Racing Game. Jockey Games | Best Motorcycle Race Games top Bike Racing to gra. 4,1. 4,1. 6278. Android. 15M. Free. 8/10/2021.
Ta gra jest bardzo dobra, ale jej poziomy są bardzo trudne i gram w tę grę, jest taka dobra i przyjemna
Od 3 wykreśla się nudzić