Post by peochrisasnico on Feb 16, 2022 2:58:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One - Fun Fighting Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ élmény ingyenes ▞▞▞
▞▞▞ I, The One - Fun Fighting Game 2022 version ▞▞▞
Ez egy szuper játék, aki létrehozza ezt a játékot adok egy Selute
Stickman Fight Shadow beszerzése – Microsoft Store hu-HU
Ez jó móka, DE NAGYON NAGYON VAN !!!!@!! Ó, WOW 👌 OK 👌 AZ 5G EZ A 👌 AZ ÖN VAKCINÁJÁNAK 👌 👌 HATÁSA A BŐRÉRE A LEGJOBB 👌 RENDBEN 👌 ÉS A TESZTE NEM TÖRTÉNJÜK 63 NAGYON A FIODYDYDAYT.
Brawlhalla a Steamen
I, The One - Fun Fighting Game Aksyon iqy
Az egyik legjobb játék mobiltelefonon. De jó lenne, ha nagyobb teret adna a harchoz, és több szuperhős karaktert adna hozzá. További képességek és képességek, valamint felvételi fegyverek.
EZ A JÁTÉK SZEMÉT. Oké, felkeltettem a figyelmedet? Komolyan, ez a játék szeret pénzt kicsípni mindenhonnan, és az AI szó szerint erősebb nálad. Könnyen legyőzheted őket 1v1-ben, de ez már túl nehéz, ha a királyi szakaszban harcolsz, mint például a Roof. Ha valakinek nagyon nehéz dolga van az első szinten, akkor tényleg alkalmazkodnia kell. A játék jó időhúzó, de szeret feldühíteni, ha esetleg meg akarja ütni a fejlesztőt. Nem fenyegetés, de tessék, frusztráló.
Nem tudom, ki volt a felelős a fizikáért, jó isten, rossz munkát végeztek. Megrúgják vagy megütik, és abba az irányba fogsz repülni, amerre haladtál, ahelyett, ahogyan a személy rúgott, ez nagyon bosszantó. Egy másik dolog, amit utálok, az az, hogy amikor megszületik, nincs legyőzhetetlenség vagy védelem, ami azt jelentheti, hogy azonnal újra meghalsz, ha újraéleszted magad. A kamera is borzasztó. Ezt leszámítva ez egy meh játék, ami elég hamar unalmassá válik.
Nagyon-nagyon vicces játék, ez a játék jobb időt ad nekem ujj- és fejfájás nélkül, de most már untam ezt a játékot, mert ezeknek a játékoknak csak néhány térképe van, kérjük, adjon hozzá több térképet😍😍😍😍
Ez egyszerű. Nem nehéz, de nem is könnyű. Jó munkát végeznek a fejlesztők, kivéve a vezérlőket. Kérem, tegye az avatárt az általam kívánt irányba, és ne a legközelebbi célpont felé, beleértve a futballt is. Számtalan meccset veszítettünk a hülye irányítás miatt.
Bacon May Die Töltsd le ...
Third blade 2 apk free - Supra-Trend Kft.
Bayingana has 1 job listed on their profile. Select year, genre & get full list of Hit English films. While everyone scampered for safety, Kola, one of
letöltés Punch Bob apk legfrissebb Game verziója
Félelmetes és vicces verekedős játék
Haver, a játék jó, de miért kell a TF-nek a botoknak sarokba szorítania? Annyi furcsa kérdésem van, hogy miért ütnek meg még akkor is, ha korábban ütöttek, mint ők? Miért nem harcolnak néha csapatmódban? És miért olyan drága más karaktereket szerezni, amikor alig kapsz pénzt? Nem értem ezt a sok csak balszerencsém van? Valószínűleg nem, de remélhetőleg a többi ember, aki szereti ezt a játékot, ezek az én problémáim. KÉRJÜK, KIJAVÍTSA EZEKET.
Hülye játék ai mindig először támad, eltalálod őket mozognak 3 centit, eltalálnak, repülsz 20 métert, a támadás az idő felében nem működik, órákig tudom folytatni
Hú, csak adj nekünk néhány csodálatos játékból Szellemirtók jönnek a szemébe, úszómedencét adhatsz a jégen félelmetes emoji arcban
Ez egy nagyon jó játék, nagyon szeretem, ezért ötcsillagos minősítést adtam neki. de meg tudod tenni ezt a frissítést, hogy az emberek sétáljanak az épületeken, és amikor elesel, az embereket is elesd, és hozzáadhatsz állatokat a játékhoz, kérlek..... viszlát!
Ez túl sok egy játékhoz, így nem is tudom, mit mondjak, hogy az ukuthi uma ngikhona a beküldés, ez szórakoztató 😎😎🤣🙄
Az ai ütések sokkal erősebbek, mint a saját ütéseid. Nagyon nehéz játék, azt hiszem, soha nem játszom ezzel.
Ez egy nagyon jó játék, de először PLZ MAKE THE BOTS LEHETSÉGES HASZNÁLATA NÉHA NAGYOBB HASZNÁLATA, mint TE. Azt is hozzá tudjátok adni, hogy kit szeretnétek megcélozni, mert bosszantó, hogy nem tudod kiválasztani, kit szeretnél megcélozni.
Egy jó játék, van potenciál, de kérlek, növeld a karakter sebességét, és tedd könnyebbé a csatákat, mert túl kemények és nem tudtam nyerni, ezért adtam három csillagot és töröltem a játékot, javítsd ki ezeket a problémákat, és megteszem. telepítse újra a játékot. Ennek a játéknak a vezérlése is nagyon rossz
Ez egy szórakoztató játék, de van 2 ember, aki ugyanaz a srác😤😤
Lehetetlen, én ütöttem meg őket először, de nem igazán csinál semmit.
Összességében jó a játék. De van egy dolog, ami nagyon idegesít. AI. Túl erősek, és könnyen felrepíthetnek a levegőben, mintha még az 1. szintet sem tudnám átlépni
Full 3D, Action-packed with realistic physics, 2 AI modes, single player or local multiplayer, this game will bring you hours of fun.
Remek játék 👍 Kérlek add hozzá online játékosokat és 1v1-et a Facebook barátoddal, és a te játékod nem a legjobb játék 👍 Imádom ezt a játékot
Imádom a karaktereket a játékban, de szükségünk van még néhány arénára, amióta megkaptam a játékot, ugyanazon az arénán játszom
Ez az én nagyon szép játék, ezek a szintek csodálatosak 😁😁😁😁😁😀😀😀😀
Indie Rumble a Steamen - 集運液體
Ez a játék jó, de a kezelőszervek kicsit kemények és túl sok reklám van benne unalmas😑 ha túl sok a reklám
Tetszik ez a játék, csak ma játszottam vele, de az a helyzet, hogy néha a botok nem engednek el
Annyi hirdetés, hogy lejátszhatatlan.
Sonic Dash - Endless Running 街機 voq
3 csillagot adtam a játéknak, mert egy kicsit szórakoztató, harcolhatsz vele, sok mindent megtehetsz, de néha néhány pálya nagyon nehéz, de jó játék
Én és a bátyám élvezzük ezt a játékot, annyira fantasztikus, hogy nincs rossz arány tőlem, ez fantasztikus
Gamblit Gaming - Bejegyzések | Facebook